SPA NATURAL
SPA NATURAL

Brend Spa Natural je nastao sa idejom da depilacija, pedikir, masaža i drugi profesionalni kozmetički i SPA tretmani budu pravo uživanje za obe strane - klijenta i tehničara. Ovi proizvodi zadovoljavaju visoke profesionalne standarde i zahteve korisnika da dobiju tretman koji je prilagođen njihovim potrebama.

SPA NATURAL

Rolne i trake za depilaciju

 

Tokom samog procesa proizvodnje posebna pažnja se posvećuje završnim rezultatima, kako bi se zadovoljile potrebe različitih tipova kože, ali i zahtevi kozmetičara za što efikasnijim radom. Spa Natural proizvodi za tretmane lica i tela su nežni prema koži, ne izazivaju iritacije, crvenilo, ni alergije i mogu se primenjivati na osetljivim delovima kože.

 

SPA NATURAL

Oprema za salone

 

Kvalitetna oprema za kozmetičke salone, profesionalni aparati za depilaciju, pedikir i parafinski tretman, nameštaj i oprema za jednokratnu upotrebu u SPA centrima i salonima lepote, učinili su ovaj brend prepoznatljivim. Udobnost tokom rada i efikasni rezultati su glavni razlog zbog kojeg profesionalci sve češće biraju Spa Natural.

Aparati, trake i voskovi za depilaciju su pogodni za svakodnevnu upotrebu u profesionalnim salonima lepote. Zbog lakoće prilikom rada mogu ih koristiti i početnici, čak i u kućnim uslovima.

Značaj pravilne nege kože nakon tretmana depilacije je jedan od razloga zbog kojeg su u svoju ponudu uvrstili ulja, koja uklanjaju ostatke voska, hidriraju kožu i štite je od iritacija.

SPA NATURAL

Kadice za pedikir

SPA NATURAL

Kozmetika za pedikir

Redovna i pravilna nega stopala je osnova za lep i zdrav izgled. Uz Spa Natural kozmetiku i kadice za pedikir opuštanje i uživanje u SPA tretmanima je pravi ugođaj za ceo organizam, kako u salonu, tako i kod kuće.

SPA NATURAL