Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Najlepši novogodišnji nokti – ideje

Bliži nam se doček Nove godine i pripreme su u punom jeku. Uz ideje koje vam donosimo najlepši novogodišnji nokti su vam zagarantovani. Nega noktiju i izbor manikira za važne prilike postali su jednako važno kao i odabir odeće, šminke i frizure.

Nastavi sa čitanjem

Jesenji nokti – boje koje inspirišu

Lakiranje noktiju je jedna od najdražih ženskih zanimacija. Večita dilema oko izbora boje ponekad može da oduzme mnogo vremena. Mi smo izdvojili nekoliko nijansi trajnih i klasičnih lakova za nokte, uz koje će vaši jesenji nokti mamiti poglede i komplimente. 

Nastavi sa čitanjem

Zašto su Galaxy Professional lakovi za nokte izbor profesionalaca

Ukrašavanje i ulepšavanje noktiju je prisutno od davnina i kroz istoriju je imalo različite konotacije. Najviše je služilo kao simbol prestiža, jer su boje koje su korišćene u te svrhe bile izuzetno skupe.

Nastavi sa čitanjem

Koji su najbolji nokti za leto 2023

Leto, sezona godišnjih odmora, najdužeg raspusta za školarce… Idealni uslovi da posebnu pažnju posvetimo našim noktima i da se poigramo bojama. Hit nokti za leto su svakako nokti veselih i vedrih boja, jer vreme je za potpuno opuštanje i uživanje! 

Nastavi sa čitanjem

Instrumenti za manikir koje morate imati uvek uz sebe

Bez obzira da li redovno odlazite u kozmetički salon na manikir ili taj posao obavljate u kućnim uslovima, pribor za sređivanje noktiju i zanoktica uvek morate imati kod sebe. Kako da izaberete kvalitetan pribor za rad i bez čega da ne krećete na putovanja?

Nastavi sa čitanjem

Letnji manikir i pedikir

Leto je pravo vreme da ruke i noge zablistaju u punom sjaju, jer su naše šake i stopala svakodnevno izloženi pogledima drugih. Manikir i pedikir tretmani ne podrazumevaju samo lakiranje noktiju, već kompletnu negu i potrebno ih je raditi tokom cele godine. Evo na šta da obratite pažnju.

Nastavi sa čitanjem

Uradi sama: kako skinuti gel lak sa noktiju

Da, svi volimo lepe i uredne nokte, postojanu boju i dugotrajan efekat koji omogućava trajni, odnosno gel lak za nokte. U zavisnosti od brzine rasta prirodnog nokta, gel lak na noktima izgleda lepo nekoliko nedelja. Kako skinuti gel lak – pročitajte u nastavku. 

Nastavi sa čitanjem

Jednostavan način da osvežite stari lak za nokte

Lakovi za nokte su jedan od omiljenih detalja ne samo na noktima, već i na policama u domovima mnogih žena. Dok jedne imaju pravo kolekcionarsko blago raskošnih tonova, druge najčešće vole samo jednu boju i neke njene nijanse.

Nastavi sa čitanjem

Video vodič: kako se koriste pečati za nokte

Voleli biste da ukrasite svoje nokte poput pravog nail art majstora? Ako nemate dovoljno strpljenja i veštine, pečati za nokte su jednostavno, brzo i efikasno rešenje. Ukoliko se još niste uverili u prednosti „pečatiranja” noktiju, naučite kako se koriste šabloni i pečati.

Nastavi sa čitanjem