MAKEUP REVOLUTION

Britanski brend Makeup Revolution je stekao veliku popularnost zahvaljujući visokokvalitetnoj šminki, koja je kreirana sa namerom da razbije stereotipe i postojeće standarde u sferi ulepšavanja. „Šminka je bitna, bez obzira na godine, pol, nacionalnost ili seksualnost”, poručuju kreatori ovog brenda.

MAKEUP REVOLUTION

Svojim inovativnim formulama Makeup Revolution godinama unazad uspešno prkosi konkurenciji na tržištu makeup industrije. Najbolji primer za to su puderi i korektori za lice iz kolekcije „Conceal”, palete senki za oči „Flawless", „Glass" hajlajteri, prajmeri i senke za oči, kao i iluminatori i hajlajteri za lice i telo iz kolekcije „Glow".

MAKEUP REVOLUTION

Ruževi

MAKEUP REVOLUTION

Tečni puderi

MAKEUP REVOLUTION

Setovanje šminke

MAKEUP REVOLUTION

Maskare

MAKEUP REVOLUTION

Hajlajteri

MAKEUP REVOLUTION

Ajlajneri i olovke

Revolucija u šminkanju je nastala sa idejom da se industrija lepote potpuno demokratizuje i da kvalitetna šminka bude dostupna svima.

Makeup Revolution stalno unapređuje postojeće proizvode i razvija nove, vodeći računa o različitim tipovima kože i činjenici da je svako lice jedinstveno. Asortiman novih proizvoda raste iz dana u dan, pružajući svakome mogućnost da iskaže svoju kreativnost kroz šminkanje i da na taj način istakne najlepše crte lica.