Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Zašto su SPF i sunčanje nerazdvojni pojmovi

Bezbednog sunčanja po zdravlje i lep, negovan izgled kože nema bez primene kozmetike sa SPF, tvrde dermatolozi. Sve što niste znali o SPF kremama, njihovoj efikasnosti i pravilnom načinu primene pročitajte u tekstu i otkrijte koji proizvodi su najbolji za vašu kožu.

Nastavi sa čitanjem

Čišćenje lica – saveti i preporuke proizvoda

Iz dana u dan sve više se priča o značaju pravilne nege kože, a čišćenje lica je obavezan deo svakodnevne rutine. Kako bismo vam otklonili sve sumnje, razrešili nedoumice i demistifikovali zablude, predstavićemo sve najznačajnije smernice za tretmane čišćenja lica.  

Nastavi sa čitanjem

Dezodorans u spreju ili roll-on – šta je bolja opcija

Dezodorans je jedan od onih proizvoda koje većina nas koristi svakodnevno, kao deo brige o ličnoj higijeni. Njegova glavna uloga je da telu, odnosno koži obezbedi dugotrajnu svežinu i da neutrališe neprijatne mirise prouzrokovane znojenjem.

Nastavi sa čitanjem

Da li je puževa sluz zaista efikasna za negu kože

Puževa sluz je krajem prošlog veka ušla na velika vrata u kozmetički svet. Od tada popularnost ovog sastojka konstantno raste, pre svega zahvaljujući korejskoj kozmetici. Koliko je zapravo puževa sluz efikasna u kozmetičke svrhe?

Nastavi sa čitanjem

Sprej sa šljokicama za telo – sve što je potrebno da zablistate ovog leta

Pred početak letnje sezone, obično raste potražnja za jednim veoma specifičnim i mnogima omiljenim proizvodom. Sprej sa šljokicama za telo je u vrhu popularnosti među letnjim kozmetičkim proizvodima.

Nastavi sa čitanjem

Serum ili krema za lice – šta izabrati i zašto

Serum ili krema – da li je ovo i vaša dilema? I jedan i drugi proizvod imaju svoje prednosti i konkretne namene. Da bismo pojasnili glavne razlike, važno je istaći njihove osnovne karakteristike. Ukoliko se pitate šta je bolje i zašto, odgovor ćete naći u nastavku.

Nastavi sa čitanjem

Murumuru puter – moćan sastojak za negu kose i kože

Da li ste čuli za murumuru puter? A za kokosov, kakao ili šea puter? Verujemo da će, za nekoliko godina, i ovaj pojam biti jednako rasprostranjen u svakodnevnim pričama o proizvodima za negu kože i kose. Upoznajte sve njegove prednosti.

Nastavi sa čitanjem

Šta je BB krema i koja je najbolja

BB krema je, najpribližnije rečeno, spoj hidratantne kreme, tečnog pudera i korektora. Iako se prvi proizvod ovog tipa pojavio pre više od 60 godina, masovniju popularnost je počeo da dobija pre nekoliko godina. Šta je sve potrebno da znate o BB kremama?

Nastavi sa čitanjem

Zašto je niacinamid neizostavan u nezi kože

Iako je najpoznatija njegova uloga u nezi masne kože, niacinamid ima višestruku namenu. Ovo je veoma dragocen sastojaka u kremama i serumima za negu lica. Predstavljamo najznačajnije blagodeti redovne primene kozmetike sa niacinamidom.

Nastavi sa čitanjem