Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Murumuru puter – moćan sastojak za negu kose i kože

Da li ste čuli za murumuru puter? A za kokosov, kakao ili šea puter? Verujemo da će, za nekoliko godina, i ovaj pojam biti jednako rasprostranjen u svakodnevnim pričama o proizvodima za negu kože i kose. Upoznajte sve njegove prednosti.

Nastavi sa čitanjem

Najbolje farbe za kosu bez amonijaka

Farbe za kosu bez amonijaka imaju jednako efikasne učinke kao i klasične farbe u pogledu prekrivanja sedih vlasi, ali i određena ograničenja. Koje su njihove glavne prednosti, a šta su nedostaci? Koje farbe za kosu bez amonijaka su naši favoriti?

Nastavi sa čitanjem

PLEX tretman za oporavak kose – najbolje rešenje

Ako imate suvu i oštećenu kosu postoji nekoliko efikasnih načina da joj vratite vitalnost, elastičnost i blistavost. Vreme je da isprobate odgovarajući tretman za oporavak kose. Ovog puta predstavljamo PLEX proizvode za salonsku i kućnu upotrebu.

Nastavi sa čitanjem

Ulja za kosu – najbolji saveznici zdravlja kose

Često farbanje kose i drugi hemijski tretmani, kao i upotreba aparata za stilizovanje, mogu ošteti i isušiti kosu. Ako ste među mnogima koji primenjuju prethodno opisane tretmane, umesto šišanja oštećenih pramenova, isprobajte ulja za kosu.

Nastavi sa čitanjem

Aktivni ugalj u kozmetici – glavne prednosti

Sigurno ste već čuli za aktivni ugalj, koji se danas može naći u sastavu brojnih kozmetičkih proizvoda. U ovom blogu otkrivamo vam sve benefite koje aktivni ugalj ima u kozmetici i kako da ga na pravi način iskoristite u službi svoje lepote.

Nastavi sa čitanjem

Najlepše frizure za dugu kosu – jesen/zima

Želite da promenite način na koji stilizujete kosu, ostavite dobar utisak i budete u trendu? Ukoliko vam se dopadaju različite frizure za dugu kosu, ali imate onu večitu dilemu – koju odabrati, pogledajte naše predloge najlepših frizura u nastavku.

Nastavi sa čitanjem

Šest krema za kovrdžavu kosu – preporuke frizera

Koliko puta ste poželeli da imate ravnu kosu onda kada ste bezuspešno pokušavali da „obuzdate” neposlušne lokne? Ako je vaš odgovor – mnogo, ovo je tekst za vas. Otkrivamo vam šest krema za kovrdžavu kosu zahvaljujući kojima ćete uvek voleti svoje kovrdže.

Nastavi sa čitanjem

Brend ANDIS – lider u berberskom svetu

Kompanija Andis, koja je zaslužna za prvu električnu mašinicu za šišanje kose i brade, proslavlja vek postojanja. Tim povodom tokom cele godine organizujemo niz akcija i pogodnosti za kupovinu omiljenih proizvoda ovog brenda.

Nastavi sa čitanjem

Šampon protiv peruti – efikasno rešenje ili zabluda

Česta pojava sa kojom se zasigurno susreo svako od nas jeste pojava peruti u kosi. Stres, ishrana, osetljivost na pojedine sastojke koji se mogu naći u proizvodima za higijenu, suva i osetljiva koža samo su neki od uzroka koji dovode do peruti.

Nastavi sa čitanjem