Kozmetika koja je pronašla način da iz prirode izvuče ono najbolje - primenjujući tradicionalan, ali i inovativan pristup upotrebom ozonirane vode u proizvodima. Tako bi se ukratko mogla definisati strategija italijanskog brenda Insight. 

Prateći principe fitoterapije, proizvodi su kreirani pretežno od ekstrakata biljaka, što rezultira time da sadrže između 97 i 98 odsto prirodnih sastojaka. Sastojci koji se koriste u Insight kozmetici dolaze iz kontrolisanih lanaca snabdevanja i testirani su u okviru njihove istraživačke laboratorije u Bolonji. U skladu sa ovom filozofijom, Insight kozmetički proizvodi ne sadrže parabene i štetne sulfate, veganski su i nisu testirani na životinjama.

NEGA KOSE

Insight nudi širok asortiman proizvoda za negu kose, uključujući šampone, maske, serume, balzame i tretmane za kosu. Zbog prirodnih sastojaka, nežni su prema koži glave i kosi i ne izazivaju iritacije, što ih čini pogodnim za osobe sa osetljivom kožom glave. Podeljeni su u nekoliko linija u skladu sa svojom namenom - za suvu i oštećenu kosu, masnu kosu, za osetljiuvu kožu glave, proizvodi protiv peruti, protiv statičkog elektriciteta, protiv opadanja, kao i proizvodi za svakodnevnu upotrebu.

FARBA ZA KOSU

Ekološki pristup brenda Insight prepoznatljiv je i u proizvodnji farbi za kosu. One sadrže 90 odsto sastojaka prirodnog porekla i hranljive sastojke kao što su fitokeratin i organska ulja. Osim toga, sadrže mali procenat amonijaka.
Zbog ovoga, Insight farbe, osim što omogućavaju postojanost boje, imaju i negujuća svojstva, čineći kosu mekanom i sjajnom.

NEGA TELA

Prirodni sastojci u Insight proizvodima za negu tela čine kožu hidriranom, elastičnom i mekanom. Zbog svojih benefita, namenjeni su svim tipovima kože.

NEGA ZA MUŠKARCE

Linija Insight proizvoda za muškarce obuhvata proizvode za bradu, kosu i telo. Blage formule proizvoda za negu i stilizovanje brade posebno su pogodne za osobe sa osetljivom kožom. U okviru grupe proizvoda za telo može se pronaći gel za tuširanje obogaćem uljima i ekstraktima biljaka, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Linija proizvoda za kosu namenjena je nezi i stilizovanju kose. 

Insight brend prepoznatljiv je po jednostavnim pakovanjima. Ambalaže su napravljenje od materijala koji može da se reciklira što je u skladu sa filozofijom brenda u vezi sa smanjenjem štetnih uticaja na životnu sredinu.

BESTSELLERS