CALA

CALA proizvodi su pouzdan izbor kozmetike za svakodnevnu negu i brigu o sebi, jer pružaju vrhunske rezultate. Brend iza kojeg stoje četiri decenije iskustva, prisutan je u preko 100 zemalja sveta. Široka lepeza proizvoda obuhvata sve što je potrebno za negu lepote: od kozmetike za lice i proizvoda za ličnu higijenu, preko pribora za šminkanje, pa sve do moderno dizajniranih četki za kosu.

TANGLE FREE ČETKE ZA KOSU

ČETKICE ZA ŠMINKANJE

CALA

Poseban deo u bogatoj ponudi proizvoda ovog brenda zauzimaju četkice za šminkanje. Dostupne su u različitim oblicima i veličinama, a napravljene su od prirodne i/ili sintetičke dlake.

 

CALA

Svojim atraktivnim dizajnom, naročito se izdvajaju setovi od tri i više makeup četkica. Veoma su lagane i praktične, jednostavno se održavaju i idealan su poklon za sve ljubitelje šminkanja.

KINESKA I KOREJSKA KOZMETIKA

Popularne sheet maske za lice, poreklom iz Koreje, sastavni su deo bogatog asortimana brenda CALA. Obogaćene su hidratantnim i hranljivim sastojcima koji odgovaraju potrebama različitih tipova kože. Lako se koriste, poboljšavaju hidrataciju kože, vraćaju blistavost licu i daju brze i trenutne rezultate.

BESTSELLERS