BLUSH
BLUSH

Blush Beauty inspiriše ljude da izraze kreativnost i umeće na najlepši mogući način. Zahvaljujući ovom brendu profesionalni makeup pribor i kvalitetna šminka, postali su dostupni širem krugu ljudi i veoma brzo osvojili sve ljubitelje šminkanja.

Blush četkice za šminkanje, napravljene od najfinijih prirodnih i/ili sintetičkih dlačica, prepoznatljive su i po kvalitetnim drvenim i plastičnim drškama ergonomskog dizajna. Četkice za šminkanje, sunđeri za blendovanje, ruževi, olovke za oči i usne su ono zbog čega je ovaj brend postao omiljen mnogim profesionalnim šminkerima.

Trepavice na traci i svilene trepavice za nadogradnju različitim tehnikama („dlaka na dlaku”, „ruski volumen”…) idealne su za isticanje očiju i kreiranje dodatnog volumena za svakodnevne događaje i svečane prilike.

Roleri za lice od žada, rozenkvarca, opala i drugog poludragog kamenja koriste se za masažu lica i vrata, ali i kao pribor za nanošenje kremastih i tečnih proizvoda za negu kože (kreme, serumi, maske za lice...). Na taj način se pospešuje apsorpcija hranljivih materija, podstiče oporavak kože, smanjuje otečenost lica, te ublažava stres, napetost i umor. Zajedno sa popularnim gua sha kamenjem za masažu, roleri su neizostavan pribor za sve kućne i profesionalne tretmane relaksacije.

Funkcionalni, praktični i neodoljivi! Blush neseseri će olakšati svako vaše spremanje za putovanje, jer ćete moći veoma lako da spakujete i ponesete sa sobom svoju omiljenu šminku i kozmetiku.

BLUSH