Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

EXIT Universe: Festival podržali Alexandar Cosmetics i NYX Professional Makeup

Alexandar Cosmetics i NYX Professional Makeup će i ove godine podržati EXIT festival, koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula. To znači da vas očekuje lud provod.

Nastavi sa čitanjem

Zašto su SPF i sunčanje nerazdvojni pojmovi

Bezbednog sunčanja po zdravlje i lep, negovan izgled kože nema bez primene kozmetike sa SPF, tvrde dermatolozi. Sve što niste znali o SPF kremama, njihovoj efikasnosti i pravilnom načinu primene pročitajte u tekstu i otkrijte koji proizvodi su najbolji za vašu kožu.

Nastavi sa čitanjem

Laminacija obrva – tretman koji je sve popularniji

Pune, guste i jasno definisane obrve prirodnog izgleda – ako je ovo i vaša želja, laminacija obrva je tretman koji morate isprobati. Trend „čupavih obrva” već neko vreme dominira društvenim mrežama i svetskim modnim pistama, a obožavaju ga i muzičke, filmske i televizijske zvezde.

Nastavi sa čitanjem

Čišćenje lica – saveti i preporuke proizvoda

Iz dana u dan sve više se priča o značaju pravilne nege kože, a čišćenje lica je obavezan deo svakodnevne rutine. Kako bismo vam otklonili sve sumnje, razrešili nedoumice i demistifikovali zablude, predstavićemo sve najznačajnije smernice za tretmane čišćenja lica.  

Nastavi sa čitanjem

Dezodorans u spreju ili roll-on – šta je bolja opcija

Dezodorans je jedan od onih proizvoda koje većina nas koristi svakodnevno, kao deo brige o ličnoj higijeni. Njegova glavna uloga je da telu, odnosno koži obezbedi dugotrajnu svežinu i da neutrališe neprijatne mirise prouzrokovane znojenjem.

Nastavi sa čitanjem

Da li je puževa sluz zaista efikasna za negu kože

Puževa sluz je krajem prošlog veka ušla na velika vrata u kozmetički svet. Od tada popularnost ovog sastojka konstantno raste, pre svega zahvaljujući korejskoj kozmetici. Koliko je zapravo puževa sluz efikasna u kozmetičke svrhe?

Nastavi sa čitanjem

Sprej sa šljokicama za telo – sve što je potrebno da zablistate ovog leta

Pred početak letnje sezone, obično raste potražnja za jednim veoma specifičnim i mnogima omiljenim proizvodom. Sprej sa šljokicama za telo je u vrhu popularnosti među letnjim kozmetičkim proizvodima.

Nastavi sa čitanjem

Zašto volimo rumenilo u stiku

Ovo nije klasična priča o tome šta je rumenilo u stiku i kako da izaberete nijansu u skladu sa vašim tenom ili prema boji vaše kose. Osim što je taj „odlučujući faktor” pomalo prevaziđen, ne volimo nikakve stereotipe i ograničenja u pogledu šminkanja.

Nastavi sa čitanjem

Serum ili krema za lice – šta izabrati i zašto

Serum ili krema – da li je ovo i vaša dilema? I jedan i drugi proizvod imaju svoje prednosti i konkretne namene. Da bismo pojasnili glavne razlike, važno je istaći njihove osnovne karakteristike. Ukoliko se pitate šta je bolje i zašto, odgovor ćete naći u nastavku.

Nastavi sa čitanjem